Morning Glory

„DesKiss Dimineața” s-a mutat pe Rock FM

Vitamina 3C face bine, nu face rău - acum și pe Rock FM.

A fost, bineînțeles, o glumă de 1 aprilie în care, timp de o oră, de la 08:00 la 9:00, echipa Morning Glory a făcut schimb de matinale cu echipa DesKiss Dimineața

Nu s-a întâmplat doar în FM, ci și pe paginile de social media ale matinalelor. 



„Ca să vezi ce „coincidență”: muzică lejeră la Rock FM fix de 1 aprilie”, a scris un ascultător care nu s-a lăsat păcălit. 

Printre altele, Oprișan le-a povestit ascultătorilor Rock FM despre emisiunea de grădinărit, care se difuzează de 14 ani pe postul TV din Coreea de Nord, dar care de curând a cenzurat blugii în care apare prezentatorul, pentru că acest tip de material este interzis în Coreea de Nord. 

Iată, întregul moment: 


Mai mult, Oprișan a povestit și care e treaba cu 1 aprilie, de unde vine. 

Originea acestei zilei este încă dezbătută, dar unele surse o plasează în epoca Franței medievale, unde ziua de 25 martie era Anul Nou, până la reformarea calendarului iulian, în anul 1564. Înaintea de trecerea la calendarul gregorian, festivitățile de Anul Nou erau sărbătorite la 1 aprilie. După schimbarea calendarului, Anul Nou a fost mutat pe 1 ianuarie. Cei care uitau să schimbe data continuau să sărbătorească Anul Nou pe 1 aprilie și erau ridicualizați din această cauză și numiți „păcăliții de aprilie”. 

Spre final, frecvențele s-au unit, la fel și matinalele, care au intrat într-un dialog.

Iată un scurt rezumat video despre cum a decurs totul  în această dimineață... pe dos, când frecvențele Kiss FM și Rock FM au fost inversate și, apoi, unificate: