Rock News

Cine deschide concertele europene din turneul AC/DC

În luna mai pornește primul turneu pe care legendara trupă îl susține din 2016 încoace, iar formația a anunțat oficial cine va deschide seria de 21 de concerte pe care urmează să o susțină în Europa ...

Conform unui anunț oficial făcut de AC/DC, trupa The Pretty Reckless a fost aleasă să călătorească alături de ei pe durata totală a seriei de peste 20 de concerte din Europa.  

The Pretty Reckless s-a format în 2009 și are lansate, până acum, patru albume de lungă durată: „Light Me Up” (2010), „Going to Hell” (2014), „Who You Selling For” (2016) și „Death by Rock and Roll” (2021). În prezent, lucrează la un nou material de studio, intitulat „Other Worlds”, care va fi lansat în acest an.

În frunte cu solistul Taylor Momsen, trupa s-a remarcat ca una dintre cele mai bune trupe noi din rock de-a lungul anilor 2010, cu hituri care au câștigat bătălia cu timpul, precum „Heaven Knows” sau „Make Me Wanna Die”.

Grupul a fost, de asemenea, deschiderea pentru Soundgarden în ceea ce a fost în cele din urmă ultimul turneu alături de regretatul Chris Cornell.