Rock News

Paul Radu de la Antract a fost în direct la „Rock Driver, cu Cristian Hrubaru”

Solistul trupei Antract, care aniversează 40 de ani, a fost în direct din studioul Rock FM, pentru a ne povesti despre ultimele patru decenii și despre ce plănuiesc pentru marele concert de pe 16 mai, la Rm. Vâlcea, unde vor avea alături peste 10 invitați speciali

Atract sărbătorește 40 de ani de carieră printr-un concert de zile mari, cu o mulțime de invitați speciali, în Rm. Vâlcea, pe 16 mai. Intitulat “Trebuie să crezi”, evenimentul va transmite mesajul de îndemn către generațiile noi de artiști să creadă în visul lor.

Pe scenă, alături de trupa ANTRACT, vor fi prezenți artiști celebri, recunoscuți la nivel național, și un număr impresionant de tineri instrumentiști din generația tânără. Cu toții vor interpreta creațiile muzicale ale formației ANTRACT. Printre invitați se enumeră Dan Bittman  (Holograf), Adi "Baciu" Igrisan și Tavi Pilan (Cargo), Radu Almășan (Bosquito), Alexandra Ungureanu, Cornel Ilie (VUNK), Cristian Hrubaru (Rock FM), Alexandra Căpitănescu, Sabin Penea, Fernando Draganici , Cristian Iordan.

Paul a povestit mai multe despre seara specială de 16 mai în interviul acordat lui Cristian Hrubaru, la „Rock Driver”. Dacă nu ați fost pe frecvență, vă lăsăm podcastul emisiunii chiar aici.