Morning Glory

Așteptările de la Europa și părerile lui Macanache despre golăneala adevărată

Azi-dimineață la „Morning Glory” realizatory le-au urat „bonjurică” lui Ștefan Chirițescu și lui Cătălin Dobre de la MCann România , iar mai apoi au vorbit cu Macanache despre „ce alte probleme mai sunt”

Ștefan Chirițescu și Cătălin Dobre au venit în organizația de bază pentru a vorbi despre rezultatele studiului „Truth About Europe 2023”, realizat cu scopul de a prezenta așteptările cetățenilor europeni față de UE în viitor. Invitații au început prin a sublinia faptul că adevărul se descoperă cu greu. Studiul a fost întocmit într-un an, însă prezintă câteva informații interesante, care i-au surprins pe cei doi. 

Primul punct notabil e dualitatea românilor. Suntem cel mai optimist popor din Europa după Turcia, deși credem că vom ajunge să jucăm un rol de victimă pe plan european. Cătălin Dobre a susținut că gândim așa pentru că suntem obișnuiți cu problemele. 

„De aia vedem partea luminoasă a martirajului” – Răzvan Exarhu

O altă dezvăluire din sondaj a fost că țările europene își doresc un lider. O întrebare din această parte a studiului se axa pe posibilitatea de a înlocui o instituție europeană cu o altă entitate. Românii au votat BMW, că nu vrem să fim conduși ca fraierii!


Lăsând glumele la o parte, România are un popor muncitor. Studiul a dezvăluit faptul că românii ar dori să facă munci pe termen scurt, dar care i-ar ajuta să se dezvolte, dacă s-ar putea reprofila. Nu și-ar dori să stea pe bară, chiar dacă li s-ar oferi șansa să renunțe la locul de muncă. În plus, românii susțin că factorul care va determina pe viitor rolul țării în cadrul Uniunii e creativitatea. 

Ce alte probleme mai are Macanache?

Următorul invitat de pe ordinea de zi a fost Macanache. Chiar a fost el, cu toate că nu i se vedea fața de batic, glugă și ochelari. El a venit la cafelutsă să ne vorbească despre ce probleme mai sunt în viața lui. 

În primul rând a povestit despre TikTok-ul lui, cont pe care încarcă din când în când videoclipuri în care gătește. Și Chef Macanache are succes, muzica o face așa... Ca să aibă radioul ce cânta în timp ce împărtășește rețetele cu urmăritorii lui. 

Răzvan a mai ridicat și problema golanilor moderni. Macanache e un golan mai romantic. A spus că acest curent nou de golani nu știu cu ce se mănâncă golăneala adevărată. Să fii golan înseamnă să fii respectuos, să știi cum să te comporți cu o fată și să poți să mai înduri și pentru fericirea altora, nu să, și citez, „gang, gang, bam, bam”. 

Pentru că gloryoșii sunt mereu pregătiți cu o glumă bună. Astfel că l-au rugat pe Macanache să facă un rap cu versurile unui cântecel de adormit copii, „Cu năsucu’ în pernuță”. Copiii de rapperi cred că se distrează de minune la ora de nani.

Pentru a afla mai multe despre concluziile studiului „Truth About Europe 2023” și pentru a descoperi ce alte probleme mai are Macanache, ascultați emisiunea integrală la noi pe site, sub formă de podcast!


Morning Glory - 25.04.2023 - invitați Macanache, Ștefan Chirițescu & Catalin Dobre

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:54:32

Morning Glory - 22.04.2024 - Cuibul + Zdob și Zdub Live

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:55

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51