Ghid de masculinitate toxică

Azi-dimineață, în studioul Rock FM, Remus Ștefuleac a prezentat câteva statistici legate de perspectiva românilor asupra ecologiei, iar Sergiu Floroaia ne-a îmbărbătat

Remus Ștefuleac, fondatorul INSCOP Research, una dintre cele mai mari companii de sondaje de opinie din România, a intrat în legătură cu realizatory azi-dimineață la „Morning Glory” și a prezentat câteva date referitoare la atitudinea românilor față de protecția mediului. Cu toții am observat că verile au devenit mult prea calde, iar iarna... Ei, bine, iarna nu mai e iarnă. Iată câteva dintre rezultatele sondajului:

- 79,5% dintre români apreciază că în România ultimilor 30 de ani au avut loc schimbări climatice mari și foarte mari

- Cca 70% consideră că aceste schimbări sunt generate de om, de activitatea economică.

„Toți vor să știe cine e acest om, unde stă, PIN-ul de la card și ce mașină conduce!” – Răzvan Exarhu

- 67% sunt îngrijorați de seceta severă și perioadele de caniculă

- 81% dintre români sunt împotriva defrișărilor de păduri pentru deschiderea a noi exploatări pe bază de cărbune.

- Cca 49 % dintre români ar folosi mai des transportul in comun pentru a ajuta la protecția mediului


„Doar dacă nu ar avea așa mașini scumpe” – Răzvan Exarhu

- 90% dintre români vor înființarea unui Tribunal de Mediu care să judece infracțiunile de mediu

Remus e de părere că cifrele acestea ar trebui să ne dea de gândit. În primul rând, pentru că, după spusele lui, sondajele sunt o cale de a începe un dialog între cetățeni și autorități, iar cu o majoritate care își dorește măsuri mai eficiente de protecție a mediului, nu suntem departe de a le pune în aplicare. 

Cursuri de masculinitate

În altă ordine de idei, Sergiu Floroaia, comediant, le reamintește bărbaților cum să își revină după atâta energie feminină, în direct la Pro TV. 

Există momente în viața fiecărui bărbat în care își dă seama că are nevoie de o doză sănătoasă de testosteron. De exemplu, atunci când aștepți pe locul din dreapta, în timp ce soția face plinul. Mai rău e dacă angajatul de la benzinărie te întreabă ce ați pus și nu știi să răspunzi. La fel e și dacă, atunci când dormi cu iubi, ești ăla ținut în brațe. Dacă aștepți împreună cu iubita să vină un bărbat să vadă ce are mașina... Ai nevoie de cursuri de masculinitate. 

Nu vă faceți griji! Sergiu Floroaia are răspunsurile. Și, pentru că suntem omenoși, aici, la Rock FM, am pus episodul de azi, sub formă de podcast pe site, unde puteți afla cum se poate recăpăta bărbăția!


Morning Glory - 10.03.2023 - Remus Ștefureac și Sergiu Floroaia

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:44:43

Morning Glory - 1.03.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:30:47

Morning Glory - 29.02.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:19:06

Morning Glory - 28.02.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:10