Rock News

Slash: „Mare parte din lucrurile pe care le-am făcut ne-ar fi „anulat” în zilele actuale”

Vorbind cu Yahoo! Entertainment pentru a-și promova noul volum, „The Collection: Slash”, chitaristul a discutat despre decizia sa de a nu include unele dintre povestioarele mai riscante în carte, considerând că acest lucru ar duce la controverse. Slash vorbise anterior despre unele dintre momentele cele mai scandaloase ale trupei în memoriile sale din 2007.

Când intervievatorul l-a întrebat dacă „s-a gândit” la ce să includă, muzicianul a răspuns: „De fapt, nu am… . . gândit-o în acel context. Adică, chiar, ca să fiu sincer, nu m-am gândit atât de mult la toate acele [chestii scandaloase] recent.

Dar acum că ai adus vorba, mare parte din lucrurile pe care le-a făcut [Guns N’ Roses] ne-ar fi „anulat” în zilele actuale. Nu ne-am fi descurcat bine în acest mediu, cu siguranță – vreau să spun, pe mai multe nivele”.

Slash a continuat: „Dar vreau să spun, multe lucruri de atunci nu ar fi ceea ce este considerat acceptabil în acest moment. … Mă bucur că nu aveam internet atunci! Ar fi fost o lume complet diferită. Dar oricum, nu mă opresc asupra tuturor acestor lucruri. Este ceea ce este”.

La sfârșitul anului trecut, GNR a confirmat că va fi headliner pentru prima oară la British Summer Time (BST) Hyde Park, cu ocazia aniversării de 10 ani a festivalului. Grupul va concerta în ziua de 30 iunie.

De asemenea, sunt zvonuri tot mai insistente care spun că GNR vor fi headlineri și la Glastonbury din acest an. Basistul Duff McKagan a confirmat - aparent întâmplător - luna trecută, la show-ul lor din Londra, pe scenă, vorbind cu publicul. 

Foto: Getty Images/ Guliver.