Rock News

Dirty Shirt anunță o listă lungă de concerte naționale și internaționale

Rockerii maramureșeni vor avea anul acesta un program cel puțin la fel de încărcat precum cel din 2022. Lista show-urilor confirmate conține deja 21 de concerte în țară și în străinătate

După lansarea celui mai recent album, „Get Your Dose Now”, cei de la Dirty Shirt s-au „înrolat” într-un turneu consistent de promovare, care  a bifat, anul trecut, multe scene și festivaluri de rock. Recent, aceștia au pornit din nou la drum, cu a doua parte a turneului lor prin țară și străinătate. 

Dirty Shirt a concertat deja zilele trecute în Polonia, iar de azi, 2 februarie, trupa revine la seria concertelor din România. Aceștia vor  cânta diseară în Oradea, urmând ca luna aceasta să își viziteze și fanii din București, Cluj și Brașov. 


Fiind una dintre trupele românești cu real succes în afară țării, maramureșenii își vor petrece primăvara cu o serie de concerte internaționale. În lunile martie și aprilie vor ajunge în cinci orașe din Franța și două din Polonia. 

În iunie, Dirty Shirt vor face parte din line-up-ul celui mai tare festival de rock românesc. Ei sunt printre muzicienii care vor urca pe scena Bikers For Humanity Rock Fest, în weekendul 23-25 iunie, la Brezoi. Biletele pentru ediția din 2023 sunt deja disponibile aici


Programul confirmat până în prezent cu turneul formației poate fi consultat mai jos, noi date urmând să fie anunțate în curând. Biletele pot fi achiziționate de aici.