Morning Glory

Întoarcerea în Organizația de Bază

Gloryoșii, după ce au supraviețuit sărbătorilor și meselor festive, s-au întors în studioul Rock FM și au reluat îndrăgitul matinal „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”

În această minunată dimineață de luni, alarmele au sunat foarte devreme. Toți realizatory s-au prezentat în organizația de bază și, cu cafelutsa în mână, au urat ascultătorylor primul „bonjurică” din 2023. Pentru că fiecare început e dificil, au cerut și întăriri. Astfel, l-au invitat pe Sergiu Floroaia pentru a discuta despre cum au supraviețuit sărbătorile.

Dacă vă întrebați cu ce s-au ocupat gloryoșii cât au fost pe repaus, aflați că au călătorit și au dormit până s-au simțit vinovați. Până la urmă, nu poți să menții statutul de ilustru realizator fără somnul de frumusețe. 

Subiectele de azi au fost ceva mai ușurele, ca după sărbători, când încet-încet ne dezmeticim și intrăm iar în ritm. Trupa de șoc împreună cu ascultatory au dezbătut spinoasa problemă a momentului potrivit pentru a scoate bradul din casă, discuție cu niște concluzii care așteaptă încă  să fie trase, și au vorbit despre defectele rudelor, care de la an la an se accentuează din ce în ce mai mult. Sergiu e de părere că defectele ies la iveală cel mai mult atunci când se întâlnesc să stea la masă două neamuri. 

Dacă ați uitat să vă puneți alarma și ați hibernat cu nerușinare în timpul primului episod „Morning Glory” din an, îl puteți asculta pe rockfm.ro. 


A revenit Morning Glory - 16.01.2023

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:40:39

Morning Glory - 19.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:15:37

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19