Morning Glory

Petrecere la Bran cu fresh-uri și rachete

Oare au făcut șpagă bună parcagiii de la Bran, după petrecerea de Halloween?

Cu toții am auzit de petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, organizată în weekend de Elon Musk. Sau cel puțin, așa s-a rostogolit peste tot, până când informația a fost dezmințită. Realizatory s-au consultat azi-dimineață cu părerea poporului, exprimată pe internet, despre cheful bogătanilor lumii. 

Printre îngrijorările publicului general, s-au numărat păstrarea curățeniei în castel și problema toaletelor. Oare unde și-au pudrat nasul actrițele și cântărețele occidentale? Totuși, mai accentuată a fost atitudinea dezaprobatoare la adresa sărbătorii păgâne vizate. Mulți adepți ai teoriei conspirației au susținut că „Halloween” vine de la „hell will win” („iadul învinge”) și au fost convinși că oculta mondială a fost invitată la Bran pentru a ne sacrifica femeile tinere într-o ceremonie dedicată Satanei. „Huă!”, a răsunat organizația de bază. Românii sunt, în genere, de părere că sărbătorile străine nu ar trebui sărbătorite la noi. Așadar, vom dezbate Paștele și Crăciunul cu altă ocazie.


Coada, la intrarea în Bran, a fost de patru kilometri sâmbătă. Bine că domnul Musk s-ar fi decis să vină cu racheta, după ce a citit pe Infotrafic că va aștepta mai mult la coadă decât ar face drumul din Silicon Valley până în România. Doar o mână de oameni aștepta cu nerăbdare vizita lui Elon Musk. Cei care spală parbrize pe Valea Prahovei ar fi avut profit fără număr, de s-ar fi adeverit vestea evenimentului.

Morning Glory - 31.10.2022

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:34:13

Morning Glory - 18.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:20:51

Morning Glory - 17.04.2024

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:16:19

Morning Glory - 16.04.2024 - DANA ROGOZ + ADI HADEAN

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:17:47