Rock News

Single nou Iggy Pop, „Frenzy”

Săptămâna trecută, Atlantic Records a anunțat un parteneriat exclusiv cu Gold Tooth Records, fondat de producătorul câștigător al premiilor Grammy și al unor discuri ajunse multi-platină, Andrew Watt. În plus, Iggy Pop este primul artist care a semnat, iar nașul punk-ului își face acum debutul la această casă de discuri cu „Frenzy”, primul single de pe viitorul album.

Trupa cu care Iggy cântă este formată din producătorul Watt (chitară/voce de fundal), Duff McKagan - GNR (bas) și Chad Smith - RHCP (tobe).

Andrew Watt, care are la activ alte colaborări celebre în rock (Ozzy Osbourne, Eddie Vedder) a spus: „Iggy Pop este o adevărată legendă. Un on cu adevărat original. Tipul a inventat „stage dive”. Încă nu-mi vine să cred că m-a lăsat să fac un disc cu el”. 

Noul album al lui Iggy Pop, încă fără titlu, nu are o dată de lansare. Deși nu au fost anunțate mai multe detalii, albumul este produs de Watt și are contribuții din partea trupei obișnuite de colaboratori a lui Iggy Pop, inclusiv toboșarul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, și fostul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer.

Albumul este primul din 2019, „Free”.