Rock News

Muzică deranjantă în Fabrica: Avoid Humanity, nevergoinghome și Neon Prophecies

Pe 10 noiembrie 2022 va avea loc un spectacol de muzică deranjantă în club Fabrica.

Vino și tu la petrecerea din sufragerie a trupelor Avoid Humanity, nevergoinghome și Neon Prophecies. Promitem muzică de calitate indoielnică și un miros vag de șosete. Dj Oase va avea grijă să nu sunăm chiar a pușcărie. Intrarea e aproape moka aka pay what you want.

Evenimentul va incepe la aproximativ ora 20:00.

Neon Prophecies este o trupă de symphonic deathcore din București. Formată in martie 2019, trupa și-a dezvoltat stilul de-a lungul anilor până a ajuns intr-o zonă mai extremă. În formula actuală, trupa își propune livrarea de show-uri explozive și crearea legaturii cu publicul.

Nevergoinghome este o trupă din București formată din patru membri.

Îmbinând teme dinamice și contrastante împreună cu ritmuri heavy și pasaje atmosferice, nevergoinghome aduc stilul greu dar melodic al genului post-hardcore pe scena locală, unde acesta este mai rar întâlnit.

După ce și-au lansat EP-ul de debut „Pathways” în 2018, au lansat primul lor album „Fears that set us free” în 2022.

Avoid Humanity s-a format în 2017 după terminarea capitolului Deadeye Dick și abordează un stil între death metal/hardcore. Primul album al formației, Apex of Impurity, a fost lansat în martie 2020 și a fost promovat cu două clipuri pentru piesele Awaken the Chimera și Worldeaters. Acum au scos o piesă nouă: Direcții. “Sperăm să o cântam!” ne comunica formația.