Rock News

Syn Ze Șase Tri lansează single-ul "Osânda (Proclețenie)" de pe albumul „Ultimul Lup”

Syn Ze Șase Tri au lansat un videoclip cu versuri pentru piesa lor „Osânda (Proclețenie)”. Piesa este preluată de pe viitorul album, „Ultimul Lup” care va fi lansat pe 30 septembrie 2022, prin Code666.

„Cântecul surprinde punctul culminant al poveștii acestui al cincilea capitol din saga ardeleană. Blestemul vârcolacului transformă totul într-o atmosferă sângeroasă, agresivă și vrăjită. Osânda (pedeapsa) este tema principală a acestui album", spune trupa despre noua lansare.

„Ultimul Lup” este un album revoluționar, puternic inspirat de mitul sângeros al legendelor antice dacice din patria lor, Transilvania. „Ultimul Lup” este o ofertă de Black Metal păgân grandios cu influențe folk și tradiționale, scrie trupa în comunicatul de presă.

Urmărește videoclipul piesei din titlu aici: 

Despre Syn Ze Șase Tri:

Trupa Syn Ze Șase Tri a fost înfiinţată în 2007 de Alex „Corb” Mihai care s-a angajat să povestească istoria şi miturile Transilvaniei prin muzică. Concentrându-se pe figura războinicului, trupa a început să compună primele cântece despre strămoșii războinici daci și credințele lor, zeii, rugăciunile și ultimele zile ale acestora. Numele trupei în sine - Syn Ze Șase Tri - înseamnă „Sunt cu trei de 6”, dar nu în sensul satanic. Aici 666 se referă la numărul suprem, o limită între lumea umană și lumea zeilor în mitologia antică. 

Syn Ze Șase Tri a semnat cu casa de discuri italiană Code666 pentru lansarea albumului de debut „Între Doua Lumi” (Between Two Worlds). 

Înregistrat în studioul lui Negură Bunget cu Hupogrammos și Sol Faur (ex NEGURĂ BUNGET, acum în DORDEDUH) ca ingineri de sunet, „Între Două Lumi” a fost lansat de Code666 în 2011. După mai multe albume și turnee de succes, trupa este acum gata să dezvăluie cel de-al cincilea capitol. a moștenirii lor transilvănene: „Ultimul Lup”.

Syn Ze Șase Tri înseamnă:

Alex „Corb” Mihai – chitară și voce

Istvan „Moș” Lengyel – chitară

Dan Tarcea – chitară bas

Paula Gherasim – clape și vioară

Andreea Vlaicu – voce, clape și flaut pan

Dragoș „Dadu” Tigaeriu – voce

Florin „Șuier” Costăchiță – voce

Mihai „Lycan” Deliu – voce

Mihai Pușcașu – tobe