Rock Reviews

KIMARO 2022 s-a încheiat cu seara organizată de Rock FM, în fața a mii de fani #ConcertReview

KIMARO 2022 s-a încheiat memorabil aseară, cu mii de rockeri adunați în parcarea Plajei Modern din Constanța la Rock Nights, seara organizată de postul de radio Rock FM.

Peste șase mii de oameni s-au strâns pentru a treia seară consecutiv în parcarea Plajei Modern din Constanța pentru ultima zi din ediția 2022 a Festivalului KIMARO. Evenimentul a sărbătorit și anul acesta muzica românească, pentru care posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM și-au unit forțele ca să aducă în fața constănțenilor pe unii dintre cei mai iubiți artiști din România. 


Rock Nights a debutat cu o trupă proaspătă de metal, Lupu’ cel Rău, care vine chiar din Constanța. Rockerii au ocupat scena de la ora 19:00 în fața unui public familiarizat deja cu aceștia. Cu siguranță, astea sunt avantajele de a „juca” la tine acasă. Deși membrii trupei susțin că sunt oarecum la început de drum, aceștia având la activ un singur album de studio, intitulat „Povești din pădurea de metal”, fanii veniți să-i asculte le-au demonstrat că le știu toate piesele și că pot cânta alături de ei. 



Timpuri Noi a dat, în ultimii peste 25 de ani, multe hituri care, odată fredonate, îți rămân inevitabil în minte toată ziua, iar aseară formația a făcut un mega show la KIMARO 2022. Carisma, talentul și mai ales abilitățile fabuloase de chitarist ale lui Dan Iliescu sunt deja o certitudine, iar publicul îl adoră atunci când urcă pe scenă. Deși Timpuri Noi este o formație cu experiență în industria rockului din România,  trupa și muzica rock rămân extrem de actuale și pe gustul tinerilor. Iliescu a fost cucerit să vadă că cea mai mare publicului, care îi cânta piesele, dansa și îl aclama cu energie, era formată din tineri. 



Cristian Hrubaru, seful rockerilor de la Rock FM, a prezentat ultima seară de KIMARO și a creat, împreună cu miile de oameni prezenți la Sărbătoarea muzicii românești, un moment unic și memorabil pe celebra piesă Queen – „Bohemian Rhapsody”. Acesta a „dirijat” orchestra formată din public și au cântat împreună legendarul hit, într-o mare de voci unite și luminițe de telefon aprinse. Întregul moment a fost transmis în direct pe Rock FM, Rock TV, RockFM.ro, YouTube și Facebook. 




Bosquito a dominat scena KIMARO de la ora 21:00 și a încins petrecerea la Rock Nights. Cine nu știe oare acele hituri pe care am dansat cu toții la un moment dat? Vorbim despre „Pepita”, „Hopa, Hopa!”, „Două mâini” și „Bosquito”. Toate acestea, și multe altele, s-au auzit live aseară de pe scena Rock Nights. Trupa a adus cea mai tare energie de pe litoral, la cea mai mare sărbătoare a muzicii românești. Publicul nu și-a ascuns entuziasmul. Miile de oameni au cântat, dansat, scandat și au obținut chiar și un bis de la trupă.



Noaptea s-a încheiat apoteotic, cu greii de la Bucovina, care au avut, timp de o oră, publicul la degetul mic. Și cu toate că recitalul lor a început în jurul orei 23:00, publicul a rămas pe poziții, unit de pasiunea pentru muzica rock și pentru Bucovina. Piese celebre din repertoriul formației au răsunat la malul mării până la miezul nopții, sub o lună mare și aproape plină. 



A fost a treia ediție a festivalului care sărbătorește muzica românească organizat de cele trei posturi de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM,  extrem de bine primit de public, precum precedentele.