Rock News

Paul McCartney anunță „McCartney Trilogy Box Set”

Pentru prima dată, McCartney I, II și III vor veni împreună.

Paul McCartney a anunțat apariția pentru prima dată a unui set în ediție limitată care reunește trilogia sa de albume solo omonime. Lansarea este programată pentru 5 august, iar cele trei albume voe fi disponibile pe vinil sau CD.

Setul „McCartney I II III” vine în trei formate diferite: viniluri color ediție limitată, ediție de viniluri negre și set de CD-uri. Fiecare pachet conține trei fotografii tipărite cu note de la McCartney și este într-o cutie cu coperta de Ed Ruscha.

Precomenzile sunt valabile în acest moment. 

Lansat în 1970, „McCartney” a fost albumul solo de debut al muzicianului după dizolvarea The Beatles, în timp ce continuarea sa din 1980 a marcat sfârșitul Wings. În decembrie 2020, McCartney a lansat cea mai recentă parte a seriei sale, „McCartney III”. Apoi a recrutat colaboratori printre care Anderson .Paak, Phoebe Bridgers, St. Vincent, Beck și Khruangbin pentru coperta albumelor McCartney III Imagined.

McCartney tocmai a încheiat primul său turneu în SUA în trei ani, care a fost lansat cu un spectacol în Spokane, Washington. La show-ul final, de la MetLife Stadium din East Rutherford, New Jersey, de miercuri (16 iunie) Bruce Springsteen a urcat pe scenă pentru a interpreta „Glory Days”, „I Wanna Be Your Man” și „The End”.

Foto: Getty Images/ Guliver.