Rock News

Kiss a lansat „Shout it Out Loud”, live-ul de la Donington Park 1996

Kiss a lansat clasicul lor din 1976 „Shout it Out Loud”, ca cea mai recentă adăugire la seria lor de înregistrări neapărute oficial până acum, „Off The Soundboard”.

Pe 10 iunie, Kiss va lansa live-ul „Off The Soundboard: Live At Donington 1996”, înregistrat în timpul festivalului Monsters Of Rock de la Donington Park din Anglia, pe 17 august 1996.

Acesta este cel mai recent disc dintr-o serie de lansări live ale trupei și va fi disponibil pentru streaming și descărcare, cu un set standard de trei LP-uri pe vinil negru, două CD-uri și o ediție limitată de trei LP-uri pe vinil roșu de 180 de grame disponibil exclusiv prin magazinul online oficial KISS.

„Off The Soundboard: Live At Donington 1996” a fost înregistrat în ultimul an al renumitului festival anual de muzică care a avut loc la Donington Park din Leicestershire, Anglia, iar setul de 17 melodii are hituri clasice KISS, precum ca „Do You Love Me”, „Shout It Out Loud”, „God Of Thunder” și piesa de titlu de pe albumul lor multiplatină din 1976 „Love Gun”.

KISS a închis festivalul la acel moment. Spectacolul a făcut și parte din foarte așteptatul turneu de reuniune „Alive/ Worldwide” cu Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley și Peter Criss.

KISS este recunoscută la nivel global ca una dintre cele mai mari trupe live din toate timpurile. De asemnea, este autoarea a ceea ce este considerat unul dintre cele mai bune albume live realizate vreodată, „Alive!” (1975), disc certificat aur.

Kiss va concerta pentru prima dată în România pe 16 iulie, la Romexpo.

Foto: Getty Images/ Guliver.