Rock News

Fundația Metallica donează 500.000 de dolari pentru a ajuta refugiații ucraineni

Fundația All Within My Hands a Metallica a donat 500.000 de dolari pentru a ajuta la hrănirea refugiaților ucraineni. Banii sunt direcționați către World Central Kitchen, care oferă mese pentru milioane de oameni care au fugit din Ucraina, în timp ce țara continuă să fie atacată de Rusia. Scopul este acela de a strânge 1 milion de dolari.

World Central Kitchen a fost fondată de bucătarul José Andrés pentru a oferi „mese ca răspuns la crizele umanitare, climatice și comunitare”.

În timp ce donația fundației Metallica este generoasă, trupa caută să strângă și mai mulți bani pentru cauză, cu scopul de a ridica totalul la 1 milion de dolari în următoarele două luni.

Pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv, designerul Metallica Andrew Cremeans a creat un design unic de tricou (vezi mai jos), care este disponibil în prezent prin magazinul web Metallica.

Toate încasările din vânzarea tricourilor vor merge în beneficiul #ChefsForUkraine a World Central Kitchen. Donațiile directe sunt binevenite și prin intermediul site-ului web al Fundației All Within My Hands, unde puteți alege World Central Kitchen dintr-un meniul drop-down.

Foto: site Metallica.