Rock News

Gene Simmons: „Unii oameni sunt stele căzătoare; arată grozav pentru o perioadă scurtă de timp, apoi la revedere”

În timpul unei noi apariții la „The Adam Carolla Show”, basistul/vocalistul Kiss, Gene Simmons, a discutat despre câțiva dintre colegii săi muzicieni și despre ce își trebuie pentru a rezista mult timp în industria muzicală.

„Nu este corect să arăți cu degetul, pentru că fiecare are propria viziune și experiență de viață. Dar nu oricine este suficient de norocos, pe o planetă cu șapte miliarde și jumătate de oameni, să aibă mai mulți bani decât ar putea cheltui vreodată în viața asta, de a avea multe femei care să alerge după tine și pe care nu le meriți pentru că nu arăți atât de bine. Vorbesc despre mine. Glorie, faimă - toate chestiile alea.

Al naibii, nu trebuie să fac nimic și oamenii îmi vor da lucruri gratis. Unde erau când nu îmi permiteam să mă urc în autobuz? Dacă nu ai vedea cât de binecuvântat ești, ești nebun; criminal. Pentru că există milioane de oameni care ar săruta pământul pe care mergi doar pentru a primi șansa asta.

Așa că, de exemplu, îi avem pe Tommy Thayer [chitaristul KISS] și Eric Singer [toboșarul KISS] care au fost cu noi 20 de ani ani; am petrecut împreună aproape o jumătate de secol. Și vom renunța foarte curând.

Dar Tommy și Eric au apărut la momentul potrivi; sunt de apreciat profesional — nu iau droguri, nu beau, nimic. Și nu pot spune același lucru despre — mereu vreau să tac — Ace [Frehley, chitaristul original KISS], pe care îl iubesc și în ziua de azi, și Peter [Criss, toboșarul original KISS]. Ei au fost la fel de importanți ca și Paul [Stanley, solistul KISS] și cu mine în formarea trupei, dar nu toată lumea are ADN-ul pentru a alerga un maraton. Unii oameni sunt stele căzătoare; arată grozav pentru o perioadă scurtă de timp, apoi la revedere”.

Foto: Getty Images/ Guliver.