Rock News

Trooper dezvăluie coperta și tracklistul noului album

Trooper lansează albumul cu numărul zece. Noul material de studio va purta numele "X". Lansarea oficială va avea loc în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic din București.

Mai multe single-uri se pot asculta deja pe canalul oficial de Youtube al formației, pe Spotify și pe toate platformele de streaming. "Rădăcini de dor", "Lumea s-a stins", "Rupi tăcerea" și "Dragoste falsă" au fost primite foarte bine de publicul Trooper.

Coiotu' a declarat: "Am ajuns la albumul cu numărul 10! Dacă mă întrebai acum 25 de ani despre câte albume vom lansa cu Trooper... nici nu visam!

Am 'testat' piesele noi pe o mână de prieteni. I-am invitat la un auditorium. Voiam să le văd reacțiile. Ce m-a amuzat cel mai tare este că înainte să asculte cântecele, fiecare citea titlurile. Există un titlu destul de sensibil pentru vremurile astea -"Fară mască". Mulți au crezut că este vorba despre covid, norme, vaccin, însă chiar nu are nicio legătură. Versurile sunt despre dorință de a te putea exprima în lume fară să fie nevoie să te ascunzi în fiecare zi în spatele unei noi imagini false. Zi de zi mulți oameni caută să pară mai frumoși, mai deștepți, mai de succes, încearcă să nu deranjeze pe nimeni cu nimic... presiunea este uriașă. Mulți nu mai au curajul să vorbească liber. Uite ce se întâmplă în clipa asta. Oamenii care îi ajută pe refugiații din Ucraina sunt certați că nu îi ajută pe copiii din România. Cei care îi ajută pe copiii din România sunt certați că nu îi ajută pe cei din Africa. Cei care îi ajută pe cei din Africa sunt certați că nu ajută animalele pe cale de dispariție. Iar cercul ăsta este uriaș. Schimbăm măștile chiar de mai multe ori pe zi. Doar pentru a obține aprobarea celor din jur. Trist."

1. Dansul cu focul (Balaurul/Coiotu) 4:42
2. Lumea s-a stins (Balaurul/Coiotu) 6:34
3. Rădăcini de dor (Balaurul/Coiotu) 18:06
4. Fără mască (Balaurul/Coiotu) 3:54
5. Spune-mi ceva (Balaurul/Coiotu) 5:12
6. Când ești doar un simplu om (Balaurul/Coiotu) 11.53
7. Dragoste falsă (Balaurul/George Hora/Mihai Dumitrescu) 3:50
8. Rupi tăcerea (Balaurul/Coiotu) 3:30
9. Ruinele (Coiotu) 3:51

În perioada următoare Trooper vor concerta în:

18 MARTIE - PLOIEȘTI - CURTEA BERARILOR TIMIȘOREANA

19 MARTIE - GALAȚI - DAILY

20 MARTIE - GALAȚI - DAILY

1 APRILIE - IAȘI - UNDERGROUND

2 APRILIE - SUCEAVA - ART ROCK CAFE

15 APRILIE - BRAȘOV - ROCKSTADT

16 APRILIE - RÂMNICU VÂLCEA - ABY STAGE

29 APRILIE - PITEȘTI - TEATRUL ALEXANDRU DAVILA

13 MAI - BUZĂU - CAFENEAUA ARTIȘTILOR

14 MAI - CLUJ NAPOCA - HARDWARD PUB

27 MAI - BĂICOI - CLUB TOUCHE

28 MAI - CONSTANȚA - ROCK HALLE

3 IUNIE - BUCUREȘTI - QUANTIC

4 IUNIE - BUCUREȘTI - QUANTIC