Rock News

Kiss anunță ultimul concert din cadrul Kiss Kruise

KISS a anunțat că viitoarea călătorie a „Kiss Kruise XI” va fi „ultima lor interpretare la bord”. The KISS Navy va porni pentru a unsprezecea sa misiune de la Los Angeles la Cabo San Lucas și Ensenada, Mexic, în perioada 29 octombrie 2022 - 3 noiembrie 2022.

Așa cum a fost cazul în toate croazierele anterioare, fanii vor putea vedea spectacolele acustice și electrice ale KISS și se vor angaja în activități cu membrii trupei.

Ediția de anul trecut a „Kiss Kruise” a avut obligativitatea vaccinării pentru fanii care doreau să participe.

În octombrie, solistul KISS, Paul Stanley, a spus că show-ul final al turneului „End Of The Road” al trupei va avea loc probabil la începutul anului 2023.

KISS și-a lansat turneul de rămas bun în ianuarie 2019, dar a fost forțată să îl suspende în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19.

„End Of The Road” a fost programat inițial să se încheie pe 17 iulie 2021 în New York, dar de atunci a fost prelungit cel puțin până la sfârșitul anului 2022. Turneul a fost anunțat în septembrie 2018, după o interpretare KISS a melodiei clasice a trupei „ Detroit Rock City" la "America's Got Talent".

Kiss va veni pentru prima și ultima oară în România pe 16 iulie, într-un concert la Romexpo.

Foto: Getty Images/ Guliver.