Scorpions publică al treilea episod din serialul documentar „Rock Believer”

Scorpions au împărtășit cea de-a treia parte și ultima a seriei documentare despre realizarea noului lor album, „Rock Believer”.

Share

Rock Believer va fi lansat pe 25 februarie. LP-ul a fost înregistrat în principal la Peppermint Park Studios din Hanovra, Germania și a fost mixat la legendarele studiouri Hansa din Berlin, Germania, cu inginerul Michael Ilbert, care a câștigat mai multe nominalizări la Grammy pentru munca sa cu producătorul Max Martin pe albumele lui Taylor Swift și Katy Perry.

Noul album al lui Scorpions va marca prima lor lansare de la „Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads” – din 2017, care a fost o antologie de material nou și clasic.

Inițial, trupa intenționa să înregistreze noul album în Los Angeles cu producătorul Greg Fidelman, a cărui muncă anterioară includea colaborări cu Slipknot și Metallica. Cu toate acestea, din cauza pandemiei, o parte din munca inițială a fost făcută cu Greg de la distanță, după care Scorpions a optat să facă înregistrările ei înșiși cu ajutorul inginerului lor, Hans-Martin Buff.

Foto: Getty Images/ Guliver.

Share