Rock News

Alice Cooper lucrează la două noi tipuri „complet diferite” de „albume hard rock”

În timpul unei apariții săptămâna trecută la „Trunk Nation With Eddie Trunk” de la SiriusXM, legendarul rocker Alice Cooper a confirmat că pune la punct idei pentru continuarea LP-ului „Detroit Stories” de anul trecut.

„Lucrez la două albume chiar acum – două albume de studio”, a spus el. „Și tot ce pot spune este că unul este scris – scris în totalitate. [...] Sunt două tipuri complet diferite de albume, dar sunt albume rock and roll pur Alice Cooper. Cele două albume vor fi cu adevărat albume hard rock".

Solistul, în vârstă de 73 de ani, a continuat spunând că producătorul său Bob Ezrin va fi din nou implicat în ambele LP-uri, primul dintre ele urmând să sosească la sfârșitul acestui an.

„Este cam ca pe vremurile când faci turnee și scoți discuri în același timp”, a explicat Alice. „Mă readuce înapoi în vremurile când făceam „Love It To Death” și apoi un turneu pentru „Love It To Death”. Când făceam „Love It To Death”, scriam „Killer”. Când „Love It To Death” se termina, apărea „Killer” și apoi îl susțineam [în turneu]. Și când făceam „Killer”, scriam „School’s Out”. Așa că folosim munca din prezent ca suport. Și îmi cam place asta. Facem totul în mișcare. Nu-mi plac acele perioade mari de timp când nu se întâmplă nimic."