Rock News

"Try Better Next Time", noul single Placebo

Viitorul album al formaţiei, "Never Let Me Go", va sosi pe 25 martie 2022.

În timpul unui interviu recent, solistul Brian Molko a explicat că trupa „își terminase deja” noul album înainte ca pandemia să vină, la începutul lui 2020.

„Am avut o mulțime de treabă și apoi s-a întâmplat tot ceea ce s-a întâmplat, așa că totul a fost cam amânat cu aproximativ doi ani acum”, a spus el.

„Știu că a fost frustrant pentru fani. Cu siguranță a fost foarte frustrant și pentru noi, așteptarea interminabilă de a scoate muzică nouă, dar cel puțin o aveam. Știam că o avem”.

Solistul Placebo a mai spus că și-a schimbat procesul de scriere de data aceasta într-un efort de a „nu ne ușura lucrurile”.

„Am ceea ce aș descrie drept o problemă de plictiseală”, a explicat Molko. „Stefan Olsdal, basist și chitarist a spus adesea că nu a întâlnit niciodată pe nimeni cu un prag de plictiseală mai scăzut decât mine – și asta chiar influențează și modifică modul în care lucrăm”.

Placebo va porni într-un turneu european în toamna acestui an pentru promovarea "Never Let Me Go", cu o oprire la București, pe 13 iulie, la Romexpo.

Foto: Getty Images/ Guliver.