Rock News

Alice Cooper speră că toate trupele mari și-au ajutat echipele de turneu să treacă prin perioada COVID

Industria muzicii live nu a revenit încă la capacitatea maximă, iar turneele mondiale rămân limitate pe multe piețe, cu un efect secundar asupra veniturilor celor care lucrează în culise, ca parte a echipelor care ajută la buna desfășurare a turneelor.

Alice Cooper a spus că organizația sa a „pus bani deoparte” pentru membrii echipajului său, pe măsură ce amploarea pandemiei de COVID a început să devină clară și a adăugat că speră că toate trupele mari să fi făcut același lucru.

„Când am văzut că se apropie, am pus bani deoparte pentru echipa noastră”, a declarat Cooper pentru Forbes într-un interviu recent. „Am putut vedea că a fost... ceva. Așa că punem bani deoparte ca rezervă pentru ei. Pentru că știam că șomajul lor se va încheia, știi? Și atunci ar avea de la ce să pornească. Cred că toate trupele responsabile au făcut asta. Sper."

El a continuat: „Pentru că aceștia sunt oameni cu care trăim. Lucrăm cu ei în fiecare zi. Băieții care se ocupă de scenă sunt la fel de importanți ca și cei care cântă la chitară. Așa că ne-am asigurat că toată lumea este acoperită. Și asta a fost cu adevărat important. Hei, am crezut că chestia asta va dura o lună! 18 luni?! Ireal."