Rock News

„Ziua Metallica” a fost proclamată la San Francisco la cea de-a 40-a aniversare a trupei

Primarul din San Francisco, London Breed, a proclamat ziua de 16 decembrie drept „Ziua Metallica”, înaintea weekend-ului aniversar al trupei.

Primarul Breed a lăudat trupa pentru importanța ei pentru San Francisco și Bay Area, numindu-i pe membrii Metallica „muzicieni și oameni extraordinari”.
„Când vorbești despre San Francisco, vorbești despre telecabine și apoi vorbești despre Metallica”, a spus primărița. „Și în numele orașului San Francisco, vreau să declar oficial astăzi „Ziua Metallica”.

Ulrich și Trujillo au vorbit despre acceptarea și sentimentul de „acasă” pe care San Francisco l-a oferit Metallica după ce trupa s-a mutat pentru prima dată în Bay Area din Los Angeles, în 1982.

Metallica sărbătorește patruzeci de ani de existență cu două spectacole difuzate online ăn acest weekend. Formația va susține două concerte (pe 18 și 20 decembrie - ora României) pe care le va difuza online în timp real, gratuit.

Fanii Metallica de pe tot globul vor putea viziona ambele spectacole în direct de acasă sau pe mobil prin Amazon Music, canalul Twitch al Amazon Music și Prime Video ( cu sau fără abonament pentru vizionare on-demand) în fiecare noapte.

Pentru mai multe informații despre „40 Years Of Metallica” și pentru a vă înscrie pentru un reminder, accesați site-ul aici.