Rock News

Un muzeul „spectaculos” Kiss se va deschide la Las Vegas în 2022

Un muzeu Kiss care se deschide în Las Vegas în martie 2022 va include suveniruri ale trupei.

„Am fost în Las Vegas pentru a începe lucrul la muzeul Kiss, care este de fapt colecția mea, pentru că am o jumătate de secol de chestii Kiss”, a declarat Gene Simmons pentru Las Vegas Review-Journal. „Vreau ca fanii să le vadă”.

Simmons a fost la Rio în ziua în care „trei tractoare-remorci pline de lucruri” au ajuns la muzeu. „Va fi spectaculos”, s-a entuziasmat el, promițând „sute și sute” de articole, inclusiv costume, recuzită și albume de aur și platină.

Simmons și-a prezentat anterior colecția - asemănătoare unui muzeu - din reședința sa într-un videoclip pe care îl puteți viziona mai jos. Pe lângă discuri de platină și pantaloni de piele, Simmons' Kiss Room include, de asemenea, desene ale trupei, brichete Zippo și chitara bas legendară pe care „a trebuit să o folosească împotriva multor fani turbulenți”.

Kiss anunțase anterior planuri pentru o rezidență în Las Vegas la Teatrul Zappos între 29 decembrie și 5 februarie, dar acele spectacole au fost anulate în octombrie. Simmons nu și-a pierdut speranța că trupa va cânta din nou în Vegas, spunând că și-ar dori „într-un an, poate jumătate de an”.

Kiss va concerta pentru prima dată în România pe 16 iulie 2022, la Romexpo. Este ultima șansă de a=i vedea, „The End Of the Road” fiind turneul de adio al trupei.