Rock News

Gene Simmons, invitat în concertul Foo Fighters, i-a oferit bacșiș lui Dave Grohl

Bacșișul a fost, se pare, dat pentru a-l primi în spectacol.

Foo Fighters a surprins publicul la spectacolul lor de sătămâna trecută de la Las Vegas, aducându-l pe scenă pe nimeni altul decât pe solistul și basistul KISS, Gene Simmons.

Pe acordurile melodiei „Calling Dr. Love” a KISS, câtate de Foo Fighters de data aceasta, Dave Grohl i-a făcut introducerea lui Gene Simmons:
„Nu putem face asta în fața lui Gene Simmons”, a spus Grohl, care a făcut semn spre o parte a scenei și a adăugat: „Gene, poți măcar să ieși și să le arăți „punimul” tău [„față” în idiș].”

Legenda KISS a ieșit apoi într-o jachetă de piele, șapcă de baseball și o mască de față, făcându-și lejer drum spre Grohl și dându-i o bancnotă de un dolar drept bacșiș.

După ce Simmons a plecat, Grohl a mărturisit mulțimii: „Bine. Avem un spectacol rock acum... Ascultă, Gene Simmons – basist legendar. Aveam postere cu nenorocitul ăla pe peretele meu când eram copil. Stați, să reformulez – încă mai am postere cu Gene Simmons pe peretele meu de acasă.”

Foo Fighters termină pe 12 decembrie o etapă a turneului nord-american, urmând ca acesta să fie reluat în 2022 și apoi continuat în vară în Europa. UPDATE> Trupa Foo Fighters şi-a anulat concertul de la Abu Dhabi, de la ultimul Grand Prix al sezonului de Formula 1, invocând “circumstanţe medicale neprevăzute”, au anunţat duminică organizatorii, potrivit AP.

Kiss va concerta, de asemenea, în Europa în 2022 și, pentru prima oară în România. „End Of The Road World Tour” va fi ultima ocazie să-i vedeți la lucru pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie în muzica rock și care a influențat generații de muzicieni atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual. Pe 16 iulie veți auzi, în sfârșit, în România o listă lungă de hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi I Was Made For Loving You, Detroit Rock City și Lick It Up printre altele.