Rock News

Duet Till Lindemann cu solista Zaz pentru „Le Jardin Des Larmes”

Cântăreața franceză Zaz a lansat un videoclip pentru noul ei single, „Le Jardin Des Larmes”, un duet cu solistul Rammstein, Till Lindemann.

„Le Jardin Des Larmes” vine de pe noul album „Isa” al Zaz, deși colaborarea are o poveste mai lungă.

„M-am întâlnit cu Till în urmă cu patru ani pentru că amândoi avem același make-up artist”, spune Zaz pentru La Parisien. „Și, deși am fost implicați în diverse proiecte interesante în perioada care a urmat, am reușit să aducem această poveste incredibilă la viață și sa o pune în practică cu acest cântec minunat”.

Versurile lui Le Jardin Des Larmes au fost scrise inițial în germană de Lindemann, înainte ca pianistul Thierry Faure să compună muzica și să traducă textul în franceză. Duetul a fost înregistrat în 2018 la Studio La Fabrique din sudul Franței, unde Rammstein și-a înregistrat ultimul album.

Videoclipul pentru „Le Jardin Des Larmes” a fost filmat în Uzbekistan de regizorul Zoran Bihać, care a lucrat cu Rammstein la videoclipurile pentru „Links 2-3-4”, „Mein Teil”, „Rosenrot” și „Mein Herz Brennt” și la șapte videoclipuri pentru Lindemann, proiectul defunct cu liderul Hypocrisy și Pain, Peter Tagtgren.