Rock News

Autoritățile ruse au anulat festivalul la care urma sa cânte Till Lindemann, artistul a mers la secția de poliție

Poliția rusă l-a vizitat pe Till Lindemann la hotelul său, sâmbătă seara, potrivit agenției independente de știri Interfax și cotidianului german Bild.

Unele publicații online au afirmat că solistul a fost arestat. Însă, conform informațiilor obținute de Bild, solistul Rammstein a fost avertizat doar că ar trebui să respecte anumite condiții legate de COVID în timp ce cânta la Tver.

Lindemann ar fi trebuit să cânte la festivalul Maklarin For Homeland din regiunea Tver duminică, 29 august. Festivaluri precum Maklarin for Homeland sunt interzise în țară în acest moment din cauza restricțiilor Covid-19.

Fotografii cu Lindemann la secția de poliție, publicate de presa mexicană:

Nu există o declarație oficială a cântărețului sau a echipei sale.

Till Lindemann va concerta și pe 4 și 5 septembrie la Moscova în cadrul festivalului Spasskaya Baschnja din Piața Roșie.

La rândul său, managerul lui Lindemann, Anar Reiband, se confruntă cu acuzații de imigrație, acesta fiind acuzat că a mințit cu privire la intențiile sale privind intrarea în țară, întrucât a spus că va intra ca turist, când de fapt organizează concertele. Statutul său încă nu a fost definit, dar el riscă deportarea și reintrarea în Rusia i-ar putea fi interzisă.