Rock News

Activități, program și reguli de acces la “AWAKE prezintă Vița de Vie Simfonic”

Vița de Vie va concerta pe 22 august alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş, condusă de dirijor Remus Grama, la Cetatea Medievală Tîrgu Mureș, în cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE. În deschidere: Vizi.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
➝ Access public: 16:00
➝ Expoziţie de artă contemporană Artdoor, organizată în colaborare cu OAR Mureș: 16:00 - 23:00
➝ Designers’ Bazaar by Târgul Cetății: 16:00 - 23:00
➝ Chill și Vinil: 16:00 - 21:00
➝ Board Games Area by Zilele Jocurilor: 16.00-23.00
➝ Platforma Feed Your Mind - discuții pe teme inspiraţionale: 17:30-19:30
• 17:00-17:10 - Intro
• 17:10-17:30 - Călin Ignat de la Bere Noah - Despre cum să produci local o bere artizanală
• 17:30-18:00 - Larisa Pop de la Mr. Pop, Victor Bodoc de la Elephant și Zsigmond Istvan de la 112 - Discuție pe tema cafenelelor de specialitate din Tîrgu Mureș
• 18:00-18:30 - Mihai Ungureanu de la Zilele Jocurilor și Ali Plays a Lot - Discuție pe tema comunității Board Games
• 18.30-19.00 - Discuție pe tema Teatrului Indepedent din Tîrgu Mureș
➝ Teatru Impro - The Funkers – prezentat de studenții la Universitatea de Arte din Tîrgu Mureș: 19:30 – 21:00
➝ Concert Vizi: 19:00 – 20:00
➝ Concert Vița de Vie și Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, condusă de dirijor Remus Grama: 21:00 - 23:00

Programul evenimentului poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo și numărul publicului participant.

Accesul se va putea face în baza unui tichet de acces valid, descărcat gratuit de pe IaBilet.ro. Un singur tichet permite accesul pentru o singură persoană o singură dată. Tichetul de acces va trebui păstrat pe toată durata evenimentului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și presupune respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale la momentul desfășurării evenimentului.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța participanților, ale staffului și ale artiștilor, concertul va avea loc în aer liber și cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului.

Potrivit legislației în vigoare, accesul în incintă și participarea la eveniment sunt permise doar pentru:
persoanele care pot dovedi că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
persoanele care pot dovedi că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
*Documentația doveditoare trebuie să fie eliberată de laboratoare medicale acreditate.

Persoanele care se află în imposibilitatea de a participa la eveniment, dacă au emis deja un tichet de acces gratuit de pe IaBilet.ro, sunt încurajate să returneze tichetul de acces printr-un email la contact@iabilet.ro, astfel încât alți doritori să le poată folosi, având în vedere faptul că numărul de persoane ce pot accesa incinta locației este limitat.

Cei care dețin bilete la ediția amânată AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitație la achiziționarea vinilului Vița de Vie în Corzi Live, dacă nu au descărcat deja un tichet de acces de pe IaBilet.ro pentru evenimentul din 22 august și doresc să participe, sunt rugați să trimită un email la office@emagic.ro, în care să solicite un tichet de acces.

Accesul copiilor:
Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice. Participanții la eveniment care vor decide să între însoțiți de cei mici, își asumă răspunderea pentru aceștia, iar accesul pentru ei se va face în baza unui tichet de acces emis pentru ei.  Organizatorii recomandă să asigurați copiilor cășți de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.
Recomandările organizatorilor:
Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi redus.
Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:
·         băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locației;
·         sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
·         artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
·         scaune;
·         arme, obiecte contondente, lanțuri;
·         umbrele;
·         animale de companie;
·         rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
·         selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu:
·         aparate de fotografiat compacte;
·         brichete;
·         medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețeta, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare
În incinta perimetrului Cetății Medievale Tîrgu Mureș, participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a achiziționa băuturi răcoritoare, apă, bere cu și fără alcool și gustări.
Produsele vor putea fi procurate cu numerar sau card bancar.

Alte informații generale
Înregistrarea de orice fel a spectacolului (exceptând acreditarile oferite de organizator în acest scop) este strict interzisă. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

Tichetul de acces nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, pentru o singură persoană.
Tichetul de acces nu poate fi vândut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Prin participarea la eveniment, spectatorii cedează toate drepturile pentru fotografii și inregistrări realizate în timpul concertului.

Un eveniment organizat de Asociația Culturală Culturaft, cu sprijinul Primariei Tîrgu Mureș și al Consiliului Județean Mureș, powered by George – Primul banking inteligent și Rock FM.