Rock News

Trooper lucrează la un nou material discografic

Trooper au pornit înregistrările pentru discul cu numărul 10. Deși muzicienii nu au mai lansat niciun material de studio din 2018, de la "Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei", fanii s-au putut bucura de câteva piese noi: "Rădăcini de dor" - cea mai lungă melodie Trooper (20 de minute), "Dragoste falsă" și "Lumea s-a stins" - o colaborare cu Alin Stoica, tenorul Operei Naționale București.

În această perioadă Trooper se află în studio unde înregistrează o nouă serie de compoziții.

Coiotu' a declarat: "Așteptam de un an de zile să înregistram pentru albumul nou. Balaurul a venit cu niște idei bestiale. Nici nu vă dați seama cât de mult aș vrea să puteți asculta deja melodiile noi. Tot ce pot să mai spun este că până la sfârșitul anului vom mai lansa cel puțin o piesă. Dacă totul decurge conform planului, în primăvara lui 2022 o să fie pe piață albumul cu numărul 10. Nu e rău pentru niște băieți din Târgoviște."

În cei peste 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Trooper concerteaza pe 15 august la Kimaro

Cargo, Compact, Phoenix, Trooper și Vama te asteapta la Constanța, la cel mai mare festival al muzicii româneşti.

Adulții prezenți la festival au nevoie de cod de acces și prezentarea unuia din documentele menționate anterior. Forma tipărită sau electronică a documentelor este obligatorie, codul generat poate fi prezentat și în format electronic.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul național de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.