Rock News

Dave Mustaine: David Ellefson nu va apărea pe viitorul album Megadeth

Dave Mustaine spune că părțile de bas ale lui David Ellefson de pe viitorul album Megadeth vor fi eliminate și reînregistrate de un alt basist, înainte de lansarea discului.

Ellefson și-a inregistrat partea sa de pe al șaisprezecelea LP al Megadeth în mai 2020 într-un studio din Nashville, Tennessee. La scurt timp, el a declarat pentru un post de radio american ca este foarte multumit de rezultat si că chimia sa muzicală cu bateristul Megadeth Dirk Verbeuren era comparabilă cu interacțiunea dintre Geddy Lee și Neil Peart la albumele clasice Rush.

Sapatamana trecuta (joi, 17 iunie), Mustaine a anunțat în timpul unui episod al programului său Gimme Radio „The Dave Mustaine Show” că bucatile de bas ale Ellefson nu vor fi utilizate pe noul LP Megadeth.

„Discul este finalizat și vom avea pe cineva care să vină în câteva săptămâni pentru a înlocui părțile de bas pe care le aveam. Ceea ce ar trebui să fie relativ rapid, deoarece persoana cu care vorbim este un basist extraordinar. Și sperăm că acesta va continua după înregistrare. Sau vom găsi pe cineva înainte de înregistrare care să fie membrul nostru permanent în viitor. "