Rock News

Powerwolf colaborează cu Alissa White-Gluz pentru o nouă versiune a piesei „Demons Are A Girl’s Best Friend”

Pe când versiunea originală a melodiei este inclusă pe discul „Call Of The Wild”, colaborarea va apărea pe materialul bonus „Missa Cantorem”.

De cele mai multe ori, germanii de la Powerwolf reușesc să lanseze material exact pe gustul fanilor – cu o melodie puternică și un ritm captivant. De data asta, muzicienii nu numai că și-au făcut treaba în mod exemplar, ci au și invitat-o pe una dintre cele mai talentate soliste metal ale generației noastre, Alissa White-Gluz, să li se alăture.

După cum ne atrag atenția cei de la Metal Underground, artiștii au reînregistrat melodia „Demons Are A Girl’s Best Friend” alături de solista Arch Enemy. Această versiune a piesei va fi inclusă pe „Missa Cantorem”, unul dintre materialele bonus disponibile în diverse pachete odată cu achiziționarea discului „Call Of The Wild”.

„M-am distrat aducând un element feminin melodiei «Demons Are A Girl’s Best Friend»,” declară Alissa conform descrierii oficiale a noului videoclip, „modificând versurile astfel încât să se potrivească unui mesaj solid de împuternicire a femeilor și livrându-le cu un strigăt puternic! Le mulțumesc celor de la Powerwolf că au fost deschiși la ideea unei reconstrucții a piesei în felul ăsta,” completează artista.

În cazul în care vrei să vezi care e diferența între versiunea originală și cea interpretată alături de Alissa, îți lăsăm mai jos ambele variante ale piesei „Demons Are A Girl’s Best Friend”.

Albumul „Call Of The Wild” va apărea pe piață la data de 9 iulie.