Rock News

Cristian Hrubaru este invitat în cadrul concertului aniversar Trooper25 de la Arenele Romane

În data de 12 iunie 2021 Trooper va urca pe scena Arenelor Romane. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea trupei.

Cu o carieră de peste 28 de ani, dintre care 11 petrecuți la Rock FM, Cristian Hrubaru a devenit unul dintre cei mai iubiți realizatori radio din România. Hrubaru a pus și bazele „Bikers for Humanity", organizație care în decursul anilor a reușit să ajute numeroase familii nevoiașe, totul cu ajutorul comunităților moto și al celor care s-au regăsit în mesajul BFH. Alături de Trooper a înregistrat piesa „Două Roți", devenită un adevărat imn moto. Trooper și Hrubaru au colaborat pe scenă și în studio de zeci de ori. Prin urmare, nu avea cum să lipsească tocmai de la aniversarea Trooper25.

Coiotu' a declarat: „Când am alcătuit lista cu invitați pentru concertul aniversar Trooper, trebuie să recunosc că l-am trecut pe Cristi fără să îi spun. L-am sunat a doua zi și l-am întrebat dacă este liber în 12 iunie. Nici nu puteam să iau în calcul ca la serbarea noastră de 25 de ani să nu cântăm «Două Roți» în echipă completă. Am cântat prima oară împreună în 2011. Păi nu era normal să marcăm și asta? Zece ani înseamnă ceva. Muzica unește suflete!"

Olympus Mons vor deschide concertul Trooper. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada.

Există două categorii de bilete: una la prețul de 53 de lei, iar cea de-a doua la 106 lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Deep Purple, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.