Rock News

Bruce Dickinson anunță un turneu pentru luna august

Muzicianul a organizat șase evenimente în cadrul cărora va conversa cu fanii, toate acestea fiind planificate pentru luna august, în Regatul Unit al Marii Britanii.

Majoritatea artiștilor par să mizeze pe anul viitor pentru apariții live, însă solistul Bruce Dickinson a decis că merită făcută o încercare și în 2021. După cum scriu cei de la Kerang!, solistul formației Iron Maiden a planificat șase apariții în cadrul cărora să poată conversa cu fanii.

Muzicianul plănuiește să își împărtășească viziunea asupra lumii înconjurătoare cu publicul, dar și să ofere curioșilor șansa de a-i adresa întrebări. Celor prezenți li se promite că vor termina seara mai informați despre motivațiile lui Dickinson, despre experiențele trăite de muzician alături de Iron Maiden, dar și că există posibilitatea să fie martori la momente spontane de cântat.

Toate cele șase apariții ale solistului vor avea loc în luna august în Regatul Unit al Marii Britanii, mai exact în Brighton, Salford, Bradford, Nottingham, Birmingham și Londra.

Foto: Instagram, Iron Maiden

Poster: Kerrang!