Rock News

Sebastian Bach: "2020 a fost cel mai prost an pe care l-am avut fiecare dintre noi”

Marți (20 aprilie), fostul solist Skid Row, Sebastian Bach a fost intervievat de „Great Day Houston” despre „Rock Camp: The Movie”, documentarul recent lansat despre Rock 'N' Roll Fantasy Camp, care a reunit muzicieni pentru o experiență de neuitat cu vedete rock. Filmul urmărește patru rulote (și familiile lor) prin călătoriile lor pentru a fi alaturi de idolii lor.

Vorbind despre dragostea sa pentru muzică, Bach a spus: „Cred că în anul 2020 - evident, a fost cel mai prost an pe care l-a avut vreodată vreunul dintre noi - dar am o cameră întreagă de viniluri aici [acasă], viniluri și CD-uri in sus până la etaj, iar muzica a devenit atât de valoroasă pentru mine în acest timp. Nu ca nu ar fi fost înainte, ci a fost doar o reamintire a vremurilor bune cand distracția era posibilă. Este adevărat - rock and roll-ul chiar te ține tânăr. Nu știu cum să explic, dar cred că acesta este spiritul".

El a continuat: "Când stai cu tipi ca Roger Daltrey sau Alice Cooper, care are probabil 80 sau 90 de ani - nu știu câți ani are - dar spiritul său este tânăr și pus pe distractie. Cred că oamenii care uită să se bucure de viață devin morocănoși și mahniti. Și asta nu se întâmplă dacă cânți: „People try to put us down, Talking 'bout my generation”. Este distractiv, omule ".

„Rock Camp: The Movie” realizat de Doug Blush a fost lansat în ianuarie.

Foto: Getty Images/ Guliver.