Rock News

Tony Iommi numește piesa definitorie Black Sabbath din epoca Ozzy Osbourne

Într-un nou interviu cu Songfacts, legendarul chitarist Black Sabbath, Tony Iommi, a fost rugat să numească piesa definitorie a formației din epoca Ozzy Osbourne.

„Mereu mă raportez la „Black Sabbath”. Și la „Iron Man”. Mulți oameni spun „Paranoid ”, dar piesa a fost scrisă ca un element de completare pentru album - nu a fost niciodată destinata să fie altceva. A devenit single pentru că era un cântec scurt și, pentru că a devenit ceea ce a devenit, majoritatea oamenilor ne cunoșteau datorita „Paranoid” din zilele lor".

Iommi, în vârstă de 73 de ani, a dezvăluit luna trecută că a primit vaccinul COVID-19. Tony Iommi este al treilea membru Black Sabbath care a facut vaccinul, după Ozzy Osbourne și basistul Geezer Butler.

Iommi promovează în prezent viitoarele ediții de lux ale albumelor „Heaven And Hell” și „Mob Rules” - Black Sabbath.

Tony Iommi a dezvăluit diagnosticul de cancer la începutul anului 2012, la scurt timp după ce Sabbath a anunțat un turneu de reuniune și un album. El a fost supus tratamentului de-a lungul înregistrării discului, intitulat „13”, și în turneul ulterior pentru promovarea acestuia.

Foto: Getty Images/ Guliver.