Rock News

Axl Rose își face apariția într-un episod din „Scooby Doo and Guess Who?”

Muzicianul îi ajută pe Scooby și Shaggy să îi găsească pe ceilalți membri ai echipei, aceștia fiind dați dispăruți în timp ce investigau un caz misterios.

Axl Rose, faimosul solist al legendarilor Guns N Roses, și-a extins aria de activitate cu o apariție surprinzătoare într-un episod al desenelor animate „Scooby-Doo and Guess Who?”. Conform publicației online Kerrang! (preluare de pe Rolling Stone), artistului ia fost dedicată o sosie animată pentru care chiar el a interpretat replicile.

Astfel, după cum spune publicația menționată, Axl ajunge să colaboreze cu bine-cunoscuții Shaggy și Scooby pentru a-i găsi pe ceilalți membri ai echipei. Cei trei, se pare, erau prieteni încă dinaintea evenimentelor din episod. Un scurt trailer pentru acesta poate fi urmărit mai jos.

Până acum, în seria „Scooby-Doo and Guess Who?” și-au făcut apariția diverse persoane publice, dar și personaje cunoscute din alte universuri fictive. Bruce Wayne/Batman a apărut într-unul din episoade, precum și Sherlock Holmes, însă și staruri din lumea reală au colaborat cu echipa pentru a rezolva mistere. Printre numele mari invitate în serial se numără Whoopi Goldberg, Steve Buscemi, Ricky Gervais, Neil deGrasse Tyson și Morgan Freeman.