Rock News

Mike Mangini compară intensitatea viitorului album Dream Theater cu discurile Annihilator

"Nu am mai cântat pe un album atât de energic, de aspru de la început până la sfârșit de la Annihilator. " Potrivit bateristului Mike Mangini, noul album Dream Theater este la fel de intens precum unele dintre albumele Annihilator pe care a cântat Mangini. Mangini a fost toboșar pentru Annihilator în 1997, din nou între 2004 și 2005, apoi din nou în 2007.

Mike Mangini a vorbit despre noul album intr-o lunga postare pe Facebook, adaugand si pareri despre progresiv sau despre cum ar trebui sa se pozitioneze muzicienii in era pandemiei. El a terminat de înregistrat partea sa pentru noul album Dream Theater. Al 15-lea LP urmează să fie lansat undeva la sfârșitul acestui an.

Incepand cu: „Tobele pentru DT15 sunt complete", Mangini a continuat.

„Aceasta este o postare lungă, dar pentru aceia dintre voi la fel ca mine care au nevoie de inspirație pozitivă mai mult ca oricând, este pentru voi:
[...]
„Nu spun niciodată că orice album nou este mai bun decât altul. Nu ma influenteaza niciodată după ce am citit „acesta este cel mai bun bla bla bla ”. Ceea ce comunic este exact despre DT15 care se pare că este semnificativ și important pentru mine. Mai bine? Asta este inutil, având în vedere atâtea gusturi diferite. Cui îi pasă".

Dream Theater a lansat recent al nouălea album live din carieră, „Distant Memories - Live In London”. Înregistrat la spectacolul sold-out de la Apollo Theatre din Londra, lansarea live documentează popularul turneu mondial al trupei în sprijinul "Distance Over Time" și a 20-a aniversare a albumului lor conceptual „Metropolis Part 2 - Scenes From A Memory ".

Foto: Getty Images/ Guliver.