Rock News

Whitesnake lansează „The Blues Album” în februarie

Whitesnake sărbătorește sound-ul blues-ului într-o nouă compilație care conține versiuni remixate și remasterizate ale celor mai bune melodii de blues-rock ale grupului.

„The Blues Album” este a treia și ultima lansare a trilogiei „Red, White And Blues” a trupei, o serie de compilații organizate pe teme muzicale care a început anul trecut cu „Love Songs” (roșu) și „The Rock Album” ( alb).

„The Blues Album” este disponibil pentru precomandă acum și va fi disponibil pe 19 februarie digital și pe CD ca dublu LP si pe vinil albastru de 180 de grame. La fel ca „The Rock Album” și „Love Songs”, toate piesele din „The Blues Album” au fost remixate și remasterizate.

David Coverdale, solistul și compozitorul Whitesnake, spune că muzica reflectă modul în care artiștii de blues precum Muddy Waters, Howlin 'Wolf și cei trei Kings (Albert, B.B. și Freddie) îl inspiră în continuare. În notele de pe album, el scrie: "Este greu să găsesc cuvintele care să arate cât de profund s-au conectat la sufletul meu. Dar„ blues ”pentru mine este un cuvânt frumos care descrie o emoție ... sentimente, fie că sunt sentimente de tristețe, singurătate , goliciune ... dar și cele care exprimă mare bucurie, sărbătoare și dans, sexualitate și dragoste !!! "

Noua compilație oferă hituri care au apărut inițial între 1984 și 2011 pe șase albume de studio Whitesnake și albumul solo al lui Coverdale, „Into The Light”.