Rock News

Trupa om la lună prezintă videoclipul cântecului "Noapte Bună"

Cântecul 'Noapte bună' face parte din EP-ul 'Dans' compus și înregistrat în izolare, în primăvara anului 2020, în cele 15 zile în care membrii trupei om la lună au locuit împreună.

Videoclipul este desenat, simțit și trăit de LuisaCube.

‚Noapte Bună' este despre omul acela la care te gândești atunci când îți este cel mai bine, dar și atunci când îți este cel mai rău. Când ești speriat și ți-e frică, dar și când trăiești cea mai mare bucurie din lume. La el te gândești - oare ce ar crede despre mine - atunci când îți vine să renunți la tot, și tot pe el îl porți în gând, recunoscător, când te simți pe vârful lumii. Pentru că îl porți mereu în gând și în rugăciune, cu cea mai mare dragoste de care ești în stare.

Și e tare ciudată dragostea asta. Nu are nicio regulă și nici manual de utilizare. Și nu știi mereu ce să faci cu ea. Dar cumva, așa diferită și șuie cum e de cele mai multe ori - că e dragoste de părinte, de iubit sau de copil, ea e mare lucru. Cel mai mare.
'Noapte bună' e cântecul despre oamenii care dau dragostea asta. Cea care îți dă și aripi și frică și motive să faci orice și zâmbet tâmp pe față și cea mai mare recunoștință.
Și chiar dacă e doar pentru o vreme sau pentru totdeauna, suntem tare norocoși să o trăim.

om la lună a lansat EP-ul ‚Dans' în iulie 2020 și l-a prezentat publicului printr-un turneu de 12 concerte susținute în București și în țară.

‚Dans' este un album compus în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat.

Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.