Rock News

Slash speră că Guns N ’Roses va lansa muzică nouă în 2021

Într-un nou interviu acordat Cleveland.com, chitaristul Guns N ’Roses, Slash, spune că speră că formația va lansa în cele din urmă muzică nouă în 2021.

El a dezvăluit, de asemenea, că lucrează la muzică nouă pentru proiectul său semi-solo, alături de solistul Myles Kennedy and the Conspirators:

„[The Conspirators] au avut o săptămână de pre-producție inițială și există 20 de melodii și vom începe anul viitor. Mi-am petrecut mult timp scriind și facand demo-uri pentru chestiile respective. Iar înainte de asta, Duff [McKagan, basistul GN'R] și cu mine am făcut jamming și am lucrat și la discul Guns și am avut câteva înregistrări auxiliare și blocaje, așa că au fost multe lucruri care se intampla. Chiar nu mă pricep să încetinesc ritmul și să stau."

Chitaristul a continuat:

„Aș vrea să cred că vom avea câteva lucruri noi anul viitor - cred că din ambele tabere. Este greu de spus, dar aș vrea să cred că vom avea lucruri anul viitor, da. "

Ultimul album Guns N ’Roses, "Chinese Democracy", a fost lansat în 2008, deși ultimul lor album cu membrii fondatori Axl Rose, Slash și McKagan rămâne discul de coveruri din 1993,„ The Spaghetti Incident?”.

Se presupune că Guns N ’Roses ar urma să facă un turneu în America de Nord în vara anului 2021.

Între timp, Slash Featuring Myles Kennedy and The Conspirators a lansat cel mai recent album, "Living the Dream", în 2018.