Rock News

Paul McCartney lansează single-ul „Find My Way”

Paul McCartney a lansat videoclipul pentru „Find My Way” pentru a serba lansarea ultimului său album de studio, „McCartney III”.

Regizat de Roman Coppola și filmat cu 46 de camere, acesta oferă o privire asupra lui McCartney în timpul înregistrarilor albumului în studioul său situat în Sussex, Anglia. McCartney cântă la toate instrumentele: chitara, basul, pianul și tobele si il puteți vedea datorită ecranului divizat.

Videoclipul a avut premiera la “Released with Chris Rock”, unde Macca i-a spus comediantului: „Pe acest album, scriam o melodie și dintr-o dată a devenit foarte Beatley. Așa că mă întreb: „Nu ar trebui să merg pe această cale? Va fi prea asemănător unei melodii de la Beatles. Ai o mica discutie cu tine, asa ca iti spui „Uite ce e. Scrie-o doar ... se numește „Seize The Day” și este Beatley, dar Beatles nu mai există, Chris. S-au despărțit!"

El a adăugat: „Am vorbit cu cineva zilele trecute, i-am spus „Este ceea ce fac, este modul în care scriu cântece. Dacă îmi place ceva care devine puțin Beatley, o voi lăsa asa!”

„McCartney III” a fost înregistrat în timp ce Macca era in perioada de lockdown. LP-ul are 11 melodii și, deși a fost inițial anuntat pe 11 decembrie, a fost un pic amanat, lansarea intamplandu-se pe 18 decembrie.

Foto: Getty Images/ Guliver.