Rock News

Rammstein: Trailer pentru „Herzeleid (XXV Anniversary Edition - Remastered)”

Pentru cea de-a 25-a aniversare a albumului de debut Rammstein, „Herzeleid”, Vertigo / UMe va lansa ediții limitate și remasterizate ale LP-ului pe 4 decembrie 2020.

Ediția aniversară a fost remasterizată și va include lista de piese originale de pe album pe un singur CD. Pentru prima dată, albumul remasterizat cu sunet HD va fi disponibil digital.

Fanii pot, de asemenea, să pună mâna pe o versiune cu 2LP-uri a "Herzeleid" cu două discuri de vinil negru de 180 de grame. Designerul copertei originale, Dirk Rudolph, este responsabil pentru ediția aniversara a albumului.

Deși succesul la nivel mondial avea să vină mai târziu, "Herzeleid" a fost un debut extraordinar pentru grup, ajungând pe locul 8 în Germania natală și generând single-urile "Du reichst so gut," "Seemann" și "Asche zu Asche.". Albumul a fost certificat platină atât în Germania, cât și în Europa.

În prezent sunt efectuate precomenzi aici.

Rammstein și-a actualizat  recent contul de Instagram cu o înregistrare cu bateristul Christoph ‘Doom’ Schneider, care cânta o scurtă bucata muzicală, în studioul de înregistrări.

Trupa se afla in prezent la studiourile franceze La Fabrique, unde au înregistrat si albumul de anul trecut, cu toate acestea, până acum nu au făcut nicio promisiune că un nou disc este pe drum.