Rock News

Radiohead: Phoebe Bridgers și Arlo Parks interpretează un cover al piesei „Fake Plastic Trees”

Mai e ceva până ne vom putea bucura de un nou album de la Radiohead - până atunci, iată cum sună materialul lor în variantă reinterpretată.

„Fake Plastic Trees” este una dintre cele mai apreciate melodii lansate de englezii de la Radiohead – un single de care ne putem bucura încă din 1995. Extras de pe al doilea album de studio al muzicienilor, cântecul beneficiază acum, după cum relatează Rolling Stone, de un cover înregistrat de Phoebe Bridgers și Arlo Parks. Cele două artiste și-au pus amprenta asupra melodiei printr-o interpretare acustică pentru care s-au folosit de un simplu pian.

Videoclipul a fost filmat într-o biserică, pentru BBC Radio 1.

Piesa „Fake Plastic Trees” a fost inclusă pe cel de-al doilea album semnat Radiohead, „The Bends”. Până acum, numeroși artiști au considerat-o demnă de reinterpretat - printre ei se numără Marillion, Show of Hands, Tanghetto, Amanda Palmer și Matt Nathanson.

În iunie, chitaristul Ed O’Brien a declarat că Radiohead va reveni, cu siguranță, cu un album. Problema cea mare este că nimeni nu are idee când se va întâmpla asta – poți citi mai multe despre planurile trupei aici.

Foto: Captură ecran YouTube, BBC Radio 1