Rock News

David Coverdale ne prezinta box-set-ul "The Rock Album"

Whitesnake a reunit unele dintre cele mai cunoscute cântece ale carierei pe „The Rock Album”, o nouă colecție care prezintă versiuni revizuite, remixate și remasterizate ale celor mai bune piese rock ale grupului.

Albumul este prima lansare din trilogia trupei, „Red, White And Blues”, o serie organizata pe tematici muzicale, care va include: "Love Songs" (roșu), "The Rock Album" (alb) și "The Blues Album" (albastru).

„The Rock Album” a fost lansat pe 19 iunie pe CD și ca dublu LP presat pe vinil alb, de 180 de grame și este disponibil si prin servicii digitale și de streaming.

„The Rock Album” prezintă debutul piesei „Always The Same”, o melodie nelansată anterior, care a fost înregistrată în cadrul sesiunilor din 2019 pentru „Flesh & Blood”.

„The Rock Album” se întinde pe parcursul a trei decenii, cu piese lansate inițial între 1984 și 2011 pe șase dintre albumele de studio Whitesnake. Una dintre piese, „She Give Me”, este preluată de pe albumul solo din 2000, „Cover Into The Light”, al lui Coverdale.