Rock News

Prima copie a albumului Metallica "S&M2" va merge către un lucrător al sistemului de sănătate american

Bateristul Lars Ulrich i-a promis unei asistente medicale in emisiunea lui Jimmy Kimmel prima copie semnată a albumului Metallica, disc ce urmează să apara în august.

Pe durata pandemiei, Jimmy Kimmel a adus un omagiu lucrătorilor din domeniul medical în cadrul emisiunii sale, aducand celebrități care i-au surprins pe acestia cu diferite cadouri sau prin simpla lor prezenta.

In emisiunea de joi, Jimmy Kimmel a avut o discutie cu asistenta la Pediatrie Tracey Bednar despre efectele COVID-19 asupra copiilor. Kimmel a întrebat-o, in continuarea discutiei, ce face pentru a se relaxa, iar asistenta i-a raspuns ca este fan Metallica si ca piesa ei favorita este "Enter Sandman”.

Atunci Kimmel l-a adus pe Lars Ulrich în șesiunea video, lasand-o masca pe invitata sa.

Ulrich a laudat-o pe Bednar pentru munca sa, spunând: „Ca tată a trei copii, nu vă pot mulțumi suficient pentru ceea ce faceți. Am stat aici, ascultând, în ultimele două minute. Cu toții, aici, în San Francisco, familia mea și toti suntem atât de recunoscători pentru ceea ce faci. Și mulțumesc pentru că Metallica face parte din viața ta și din drumul tau spre casă”.

El i-a promis, de asemenea, lui Bednar că îi va trimite prima copie semnată a setului "S&M2" al Metallica, care va apărea în august.