Rock News

Steve Vai și-a lansat noul cântec, „Candle Power”, cu ocazia împlinirii a 60 de ani

Chitaristul Steve Vai a lansat o nouă melodie numită „Candle Power” și a postat un videoclip cu el interpretând piesa, prin intermediul rețelelor sale de socializare.

"Am filmat acest mic videoclip rapid cu mine interpretând piesa în studioul meu Harmony Hut".

"În această perioadă, lumea începe încet să revină dupa pandemia Covid-19. Mulți oameni se confruntă în continuare cu provocări și sunt dornici să găsească divertisment pe internet. Am văzut că multi oameni au aratat ce e mai bun în ei în această perioadă provocatoare. Atunci când oamenii se unesc cu o intenție comună pozitivă, creșterea puterea pe care o creează în cadrul colectivului si acesta este elementul de vindecare care este cel mai necesar. Ca multe lumânări mici care se adună pentru a arde la fel de strălucitoare ca o stea".

"Aveam nevoie de un titlu pentru cântec, și având în vedere cele de mai sus, și faptul că este a 60-a aniversare a mea, aleg titlul 'Candle Power'".

În septembrie anul trecut, Vai a lansat o ediție Blu-ray a DVD-ului său live din 2015, „Stillness In Motion”, prin intermediul casei sale de discuri. Concertul este filmat la Club Nokia din Los Angeles pe 12 octombrie 2012.