Rock News

Whitesnake face video pentru melodia nelansala până acum, "Always The Same"

Whitesnake va reuni unele dintre cele mai cunoscute cântece ale carierei sale pe „The Rock Album”, o nouă colecție care prezintă versiuni revizuite, remixate și remasterizate ale celor mai bune piese rock ale grupului.

Albumul este prima lansare din trilogia trupei, „Red, White And Blues”, o serie de colecții noi, proaspete, organizate pe tematici muzicale, care vor include: "Love Songs" (roșu), "The Rock Album" (alb) și "The Blues Album" (albastru).

„The Rock Album” va fi disponibil pe 19 iunie pe CD și ca dublu LP presat pe vinil alb, de 180 de grame și este disponibil pentru precomandă acum.

Muzica va fi, de asemenea, disponibilă prin servicii digitale și de streaming.

Colecția prezintă debutul piesei „Always The Same”, o melodie nelansată anterior, care a fost înregistrată în cadrul sesiunilor din 2019 pentru „Flesh & Blood”.

„The Rock Album” se întinde pe parcursul a trei decenii, cu piese lansate inițial între 1984 și 2011 pe șase dintre albumele de studio Whitesnake. Una dintre piese, „She Give Me”, este preluată de pe albumul solo din 2000, „Cover Into The Light”, al lui Coverdale.