Rock News

Linkin Park cer ajutorul fanilor pentru aniversarea discului „Hybrid Theory”

Albumul de debut al Linkin Park va fi sărbătorit cu stil, dar, pentru ca asta să fie posibil, muzicienii apelează la fani.

Cele două decenii de la lansarea albumului „Hybrid Theory” au reprezentat o perioadă de suișuri și coborâșuri pentru muzicienii care obișnuiau să formeze Linkin Park. Succesul înregistrat de muzicieni de-a lungul anilor a fost știrbit, în 2017, de decesul solistului Chester Bennington, moment pe care artiștii nu au reușit să îl depășească.

Cu toate acestea, americanii sunt hotărâți să aniverseze cei douăzeci de ani de activitate oficială, relatează Metal Hammer, motiv pentru care au cerut ajutorul fanilor. „Căutăm poze, clipuri video, capete de bilete, obiecte personalizate, flyere, suveniruri și orice altceva colecționat de voi din zilele tinereții trupei, spre sfârșitul anilor 90 și până în era Hybrid Theory din 2000-2002,” este apelul oficial.

Surprizele vor fi dezvăluite pe parcursul anului, spun muzicienii, și este evident că fanii vor fi implicați în acest proiect.

Deși este albumul de debut al Linkin Park, „Hybrid Theory” s-a bucurat de un succes răsunător în clasamentele din jurul lumii.

Foto: Instagram, Linkin Park