Rock News

Floor Jansen (Nightwish) o alege pe Skin (Skunk Anansie) drept „Zeița Rock”

Solista Nightwish, Floor Jansen, a fost invitată la BBC, în cadrul emisiunii „The Rock Show With Johnnie Walker”, în cadrul segmentului „Rock God”.

Floor a ales-o pe Skin, solista Skunk Anansie, drept "Rock Goddess" și și-a justificat opțiunea, amintind faptul că Skin are o voce uimitoare, "ca vocalista, acesta fiind lucrul pe care îl apreciez cel mai mult, pe lângă faptul că scrie muzică fantastică".

Al nouălea album de studio al Nightwish, "Human. :II: Nature" este pregatit spre a fi lansat pe 10 aprilie prin Nuclear Blast. "Human. :II: Nature" a fost înregistrat din august până în octombrie 2019. El va conține nouă melodii pe primul disc, în timp ce pe cel de-al doilea va fi o singură melodie, "All The Works Of Nature Which Adorn The World", împărțită în opt capitole separate. Discul va fi lansat pe 10 aprilie.

Așa cum am anunțat anterior, Nightwish va pleca în turneu în Europa la sfârșitul acestui an, având programată o serie de 17 spectacole care vor începe la Oslo pe 16 noiembrie și se vor încheia cu o reprezentație la SSE Arena Wembley din Londra, pe 18 decembrie.